Pecamer-palvelut

Vaihtolavakuljetukset
Toimitamme vaihtolavat ja suoritamme välityhjennykset sekä lavojen poisviennit. Vaihtolava soveltuu hyvin esim. erilaisten jätteiden kuljetukseen. Lava on helppo lastata, kun se on laskettu maatasolle. Vaihtolava on järkevä vaihtoehto silloin, kun jätettä syntyy pidemmän ajan sisällä. Mikäli jätettä on jo valmiina kasoina ulkosalla, voidaan lastaus suorittaa suoraan maatasosta nosturin kouralla. Nosturin ulottuma on n. 10 metriä.

Rahtikuljetukset avolavalla
Suoritamme avolavalle soveltuvat rahtikuljetukset sopimuksen mukaisesti, myös ylileveän ja -pitkän tavaran kuljetukset. Kuorman lastaus ja purku voidaan suorittaa nosturin avulla, jolloin trukkeja tai muita lastin käsittelylaitteita ei tarvita.

Nostot kuormausnosturilla
Suoritamme työmaiden nostotyöt ammattitaidolla.

Kouratoiminnot
Suoritamme kouralla tapahtuvat lastaukset ja purut tarkasti ja ammattitaidolla. Koura on parhaimmillaan pitkän tavaran lastauksissa, kuten irtopuutavarat, putket, tukit yms. Myös kivet, betonilohkareet yms. suurehkot kappaleet voidaan käsitellä kouran ja nosturin kapasiteetin puitteissa. Materiaaleja, joihin ei saa tulla painaumajälkiä, ei suositella kourakäsittelyyn. Kouralla voidaan myös purkaa kevyehköjä rakenteita, kuten katokset, pakkaukset, telineet jne.

Soran-, mullan-, kuorikkeen- yms. aineksen levitykset kouran soraleuoilla
Noudamme ja toimitamme sorat, mullat, kuorikkeet yms. materiaalit asiakkaamme puolesta. Kouraan kiinnitetyillä soraleuoilla voimme myös suorittaa materiaalien raakalevityksen haluttuun kohteeseen, noin 10 metrin säteelle autosta.

Lumenajot
Suoritamme lumenajot tilauksesta.

Jätenoudot
Noudamme asiakkaidemme jätteet joko perinteisenä vaihtolavatoteutuksena tai kouranoutopalveluna. Kouranoudossa jätteet voidaan noutaa maatasosta tai vaikkapa valulaudoituksesta irroitetut puujätteet suoraan valumontusta. Kouranoudossa ei tarvitse olla vaihtolavaa käytössä, ellei asiakas niin halua. Kourapalvelu säästää asiakkaan työmäärää merkittävästi. Seuraavat jätelajit soveltuvat meille: puujäte, kyllästetty puujäte, rakennusjäte, energiajäte, betonijäte, SER-jäte, kannot, risut ja metalliromut.

Purkupalvelu
Suoritamme pienehköjä, kouratyöskentelyyn soveltuvia purkutoimeksiantoja jätenoutojen yhteydessä. Soveltuvia kohteita ovat esimerkiksi valumuotit, kevyehköt rakennelmat kuten katokset ja rappuset, lavetit, pakkaukset jne. Suuremmat purkutyöt sovitaan erikseen.

Puupakkaukset
Toimitamme mittatilauksena erilaisia puusta ja vanerista valmistettuja pakkauksia, kuten lavat, lavetit, laatikot, kehikot, häkit yms. tuotteet. Tuotteet ovat valmistettu ISPM 15 standardin mukaisesti ja voidaan tarvittaessa leimata.

Kuormalavat
Pecamer Oy kierrättää käytetyt kuormalavatuotteet. Ostamme ja myymme käytetyt eur-, fin-, teho- ja kertalavat sekä lavakaulukset.